Θα χρειαστούμε:
110 γρ. κουβερτούρα
30 γρ. κακάο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
140 γρ. μέλι
3 αυγά
1 βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι (προεραιτικά)
άχνη ζάχαρη (προεραιτικά)
Οδηγίες:
- Λιώνουμε τη σοκολάτα με το λάδι σε μπεν μαρί (ή σε φούρνο μικροκυμάτων).
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το μέλι, το κακάο, τα αυγά και τη λιωμένη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε με σύρμα ή με κουτάλι.
- Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ταψάκι 20 εκ. Εναλλακτικά βουτυρώνουμε το ταψάκι και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας κακάο κουνώντας καλά το ταψάκι να πάει παντού.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου.
Πηγή:http://www.lovecooking.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου