Υλικά
2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια σε σκόνη
1 συσκευασία μερέντα(μικρή)
1 συσκευασία μπισκότα γεμιστά σοκολάτα
°Εκτέλεση°
- Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
- Έπειτα ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και τη μερέντα και αναμειγνύουμε καλά.
- Τοποθετούμε το παγωτό σε ένα μπωλ και στο ψυγείο για 1 ώρα. Το βγάζουμε και χτυπάμε στο μίξερ. Το βάζουμε πάλι για 1 ώρα στο ψυγείο και επαναλαμβάνουμε για 1 ακόμα φορά την ίδια διαδικασία. Αυτό το κάνουμε για να μην κρυσταλώσει το παγωτό και να μην καθήσει η μερέντα στον πάτο του μπωλ. Έπειτα το αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά και είναι έτοιμο να το απολαύσετε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου