ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΡΕΝΤΑ



Υλικά 

2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια σε σκόνη
1 συσκευασία μερέντα(μικρή)
1 συσκευασία μπισκότα γεμιστά σοκολάτα




                                                        °Εκτέλεση°


  1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
  2. Έπειτα ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη μερέντα και αναμειγνύουμε καλά.
  4. Τοποθετούμε το παγωτό σε ένα μπωλ και στο ψυγείο για 1 ώρα. Το βγάζουμε και χτυπάμε στο μίξερ. Το βάζουμε πάλι για 1 ώρα στο ψυγείο και επαναλαμβάνουμε για 1 ακόμα φορά την ίδια διαδικασία. Αυτό το κάνουμε για να μην κρυσταλώσει το παγωτό και να μην καθήσει η μερέντα στον πάτο του μπωλ. Έπειτα το αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά και είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

Σχόλια