Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1/4 ψωμί μπαγιάτικο1/2 κρεμμύδι ξερό
1/2 ποτήρι ούζο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλεύριγια το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Βάζουμε το ψωμί σε νερό να μουλιάσει.
- Μόλις μουλιάσει το στραγγίζουμε και το βάζουμε τρίμματα σε ένα μπολ και τον τόνο, αφού τον θρυμματίσουμε και αυτόν με τα χέρια.
- Προσθέτουμε στο μείγμα μας αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, κύμινο, ούζο, μαϊντανό και κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Πλάθουμε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει.
- Βάζουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι, πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Όταν χρησίσουν είναι έτοιμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου