ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ


Οι ζέστες έχουν μπει για τα καλά και αυτό είναι θέμα για το μωράκι σας επειδή με την ζέστη δεν μπορεί να κοιμηθεί και ξυπνάει συνεχώς. Αυτό που πάντα θα είναι καλό να υπάρχει είναι ένα δροσερό δωμάτιο.Η ιδανική θερμοκρασία του δωματίου θα πρέπει να είναι γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου.Πώς θα το πετύχετε όμως αυτό ακόμα και αν δεν έχετε κλιματιστικό στο δωμάτιο του μωρού σας;
Παρακάτω,σας δίνουμε μερικά tips: 
   
Αρχικά για να κρατήσετε το μωρό σας δροσερό την νύχτα πριν κοιμηθεί  καλό είναι να το κάνετε ένα μπανάκι  με δροσερό νερό. Έπειτα μπορείτε να φοράτε στο μωράκι σας άνετα βαμβακερά ρουχαλάκια και μην προτιμάτε υφάσματα συνθετικά(το ίδιο ισχύει και για τα σεντόνια,προτιμήστε βαμβακερά). Αν από την άλλη κάνει πολλή ζέστη αφήστε το με την πάνα του αφού πρώτα έχετε βεβαιωθεί  ότι δε υπάρχουν κουνούπια γύρω του. 


Επίσης σε περίπτωση που έχετε κάποιο πλαστικό κάλυμμα  στο κρεβατάκι του πρέπει να το αφαιρέσετε ή να το βάλετε κάτω από το βαμβακερό σεντόνι.Τέλος όταν κοιμάται  το μωρό σας μπορείτε να το σκουπίζετε περιοδικά ταμποναριστά  με ένα υγρό ύφασμα που θα το έχετε στύψει καλά.

Σχόλια