ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ



Υλικά

1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί κρέμα Morfat
2 βανίλιες σε σκόνη
2 συσκευασίες μπισκότα τύπου πτι-μπερ (της αρεσκείας σας)

                                              ~ Εκτέλεση ~


  1. Σε ένα μακρόστενο μπωλ τοποθετώ τα μπισκότα στον πάτο, δίχως να αφήσω κενά.
  2. Στον κάδο του μίξερ ρίχνω το γάλα εβαπορέ και το χτυπάω ώσπου ν αφρατέψει. Έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα morfat και τις βανίλιες και ανακατεύω καλά ώσπου να ομογενοποιηθούν.
  3. Ρίχνω την κρέμα πάνω στα μπισκότα και στη συνέχεια στρώνω από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα της συσκευασίας.
  4. Τοποθετώ το παγωτό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες ώστενα παγώσει.
  5. Το βγάζω και κόβω ακριβώς στο σχήμα του μπισκότου.

Σχόλια