Υλικά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί κρέμα Morfat
2 βανίλιες σε σκόνη
2 συσκευασίες μπισκότα τύπου πτι-μπερ (της αρεσκείας σας)
~ Εκτέλεση ~
- Σε ένα μακρόστενο μπωλ τοποθετώ τα μπισκότα στον πάτο, δίχως να αφήσω κενά.
- Στον κάδο του μίξερ ρίχνω το γάλα εβαπορέ και το χτυπάω ώσπου ν αφρατέψει. Έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα morfat και τις βανίλιες και ανακατεύω καλά ώσπου να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνω την κρέμα πάνω στα μπισκότα και στη συνέχεια στρώνω από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα της συσκευασίας.
- Τοποθετώ το παγωτό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες ώστενα παγώσει.
- Το βγάζω και κόβω ακριβώς στο σχήμα του μπισκότου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου