Υλικά που θα χρειαστείς
1/2 κιλό κολοκυθάκια
5- 6 παξιμαδάκια
100 γρ. παρμεζάνα
50 γρ. αλεύρι
1/2 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 220°
- Πλένεις τα κολοκυθάκια και τα κόβεις κατά μήκος σε 4 μπαστουνάκια. Τα βάζεις σε σουρωτήρι, πασπαλίζεις με αλάτι και τα αφήνεις να στραγγίξουν μέχρι να ετοιμάσεις τα υπόλοιπα υλικά.
- Θρυμμάτισε στο μούλτι τα παξιμάδια και τρίψε τη παρμεζάνα.
- Ανακάτεψε σε ένα μπωλ το αλεύρι, τη παρμεζάνα, τα παξιμάδια, τη καπνιστή πάπρικα και το πιπέρι.
- Σε ένα μπωλ χτύπα τα αυγά.
- Στρώσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με μια λαβίδα, βούτηξε μερικά μπαστουνάκια στο αυγό και μετά στο μίγμα της παρμεζάνας.
- Τοποθέτησε τα κολοκυθάκια στο ταψί και συνέχισε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα.
- Ψήνεις στους 220° για 15 - 20 λεπτά μέχρι να ξεροψηθούν.
Σέρβιρε με γιαούρτι ανακατεμμένο με φρέσκα μυρωδικά.
Πηγή: http://pepiskitchen.blogspot.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου