ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ


Είτε εργάζεστε από το σπίτι, σε ένα γραφείο ή κάπου όπου τρέχετε όλη την ημέρα, είναι μια καλή ιδέα να έχετε μια χούφτα υγιεινά σνακ στο γραφείο σας ή στην τσάντα σας και να τρώτε κάθε φορά που αισθάνεστε λίγο πεινασμένοι.

Παίρνοντας από το σπίτι το δικό σας μεσημεριανό γεύμα και σνακ, εξασφαλίζετε λιγότερη δαπάνη και περισσότερες πιθανότητες να φτιάξετε πιο υγιεινές επιλογές με αυτόν τον τρόπο.
Ακολουθούν μερικές ιδέες για να κάνετε το γραφείο σας το πιο υγιεινό και νόστιμο μέρος της δουλειάς.

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΙ


Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σνακ για να κρατήσετε στο γραφείο σας, επειδή αποτελούν τροφές υψηλής διατροφικής αξίας και θα σας κρατήσουν πλήρης μεταξύ των γευμάτων. Τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φουντούκια, τα κάσιους και οι σπόροι κολοκύθας είναι κάποιες καλές επιλογές. Προσέξτε σε αλατισμένες ποικιλίες και τα αμύγδαλα με επικάλυψη σοκολάτας.

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ


Τα είδη αποξηραμένων φρούτων που μπορείτε να βρείτε είναι ατελείωτα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βαρεθείτε. Πάρτε ένα ή περισσότερα πακέτα αποξηραμένου ανανά, μάνγκο, βερίκοκα, σταφίδες, μήλα, μούρα goji, σύκα, καρύδα κλπ. Προσέξτε να μην έχουν προσθήκη ζάχαρης.

ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ


Αντί να έχετε ένα μπολ καραμέλες στο γραφείο σας, γιατί να μην έχετε ένα μπολ φρούτων; Τα μήλα, οι μπανάνες, τα αχλάδια, το σταφύλι και τα ροδάκινα είναι πολύ καλές επιλογές αφού δεν χρειάζονται ψύξη.

ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΡΥΖΙΟΥ/ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ


Δοκιμάστε να βάλετε μερικές φέτες αβοκάντο σε γκοφρέτες ρυζιού ή ψωμί του τοστ, με λίγο ταχίνι και αλάτι στην κορυφή. Μια άλλη επιλογή είναι αντί για αβοκάντο να προσθέσετε μπανάνα, αμύγδαλο, μέλι και κανέλα.

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ


Υπάρχουν τόσες πολλές μπάρες δημητριακών στην αγορά που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων. Προτιμήστε οι μπάρες δημητριακών που θα επιλέξετε να μην έχουν προσθήκη ζάχαρης ή υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη.

ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Ή ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Όλοι έχουμε εκείνες τις ημέρες όπου χρειαζόμαστε μια σοκολάτα να ικανοποιήσει τη λιγούρα μας και είναι καλύτερα να έχετε κάποιες σχετικά υγιεινές επιλογές στο γραφείο σας, παρά να χρειάζεται να αγοράσετε κάτι από το περίπτερο.

ΤΣΑΙ


Το τσάι μπορεί να μην είναι σνακ ωστόσο αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή εάν θέλετε να αποφύγετε τον καφέ ή να τον αντικαταστήσετε με μια κούπα τσάι.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ


Το λεμόνι, το ταχίνι, η κανέλα, το μέλι και σπόροι chia είναι ωραία για να τα προσθέσετε σαν ποικιλία και γεύση στα σνακ σας. 

Εσείς ποια σνακ σας αρέσει να κρατάτε στο γραφείο σας;

Σχόλια