ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Υλικά

  • 1 πακέτο πέννες
  • 250γρ. ντοματίνια, σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Τις στραγγίζετε. 
Κόβετε στα δύο τις σκελίδες του σκόρδου και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε καλά τις πέννες, τα ντοματίνια, το σκόρδο, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και τον βασιλικό. Αφήνετε 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν. Πριν σερβίρετε, αφαιρείτε το σκόρδο και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Πηγή:http://www.olivemagazine.gr

Σχόλια