4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ





   Η γιορτή που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε.Οι μέρες που μετρούσαμε μία μία όταν ήμασταν μικροί για να τελειώσουν τα σχολεία και αντίστοιχα οι μεγάλοι για τη δουλειά (όσοι βέβαια είναι τυχεροί να πάρουν κάποια άδεια),είναι εδώ.Εκτός όμως από τα γιορτινά τραπέζια με φίλους και συγγενείς,το στολισμό του σπιτιού που ήδη έχετε κάνει,μένουν και\ τα παρακάτω 4 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσετε προκειμένου να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα πιο παραγωγικά,ουσιαστικά και ξεχωριστά!

  1. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.
Εμείς οι γυναίκες παρ'όλες τις υποχρεώσεις που δεν σταματούν ποτέ,τα φετινά Χριστούγεννα θα πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας,να κάνουμε τις μάσκες μας,να ντυθούμε ωραία και να κάνουμε κάτι που μας αρέσει όπως να δούμε μια ταινία,να διαβάσουμε ένα βιβλίο,να βγούμε με τις φίλες μας.Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία σειρά και να νιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας γιατί κορίτσια δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας όσο δύσκολη και αν είναι οι καθημερινότητα. 

2. Περνάτε χρόνο με τα παιδιά σας!

Όταν λέμε περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας εννοούμε ουσιαστική και παραγωγική ενασχόληση.Τώρα που και αυτά διανύουν ένα μικρό διάστημα διακοπών,φροντίστε να περιορίστε τον χρόνο που παρακολουθούν τηλεόραση ή παιχνίδια στον υπολογιστή και  αποφασίστε να πηγαίνετε πιο συχνά βόλτες, να επισκεφτείτε τον παππού και τη γιαγιά, να πηγαίνετε σινεμά κλπ.

3.  Αγοράστε δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα!

Δεν έχει σημασία τι δώρο θα είναι,αν θα είναι μικρό ή μεγάλο,ακριβό ή φθηνό.Αυτό που μετράει είναι η κίνηση και ότι αυτός που θα το λάβει θα καταλάβει ότι τον νοιάζεστε και ότι τον θυμηθήκατε.

4. Δίνουμε λίγο από το περίσσευμα ή το υστέρημα μας σε κάποιους που το έχουν ανάγκη.

Παρότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους,προσπαθήστε να δώσετε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.Ακόμα και ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό,ρούχα που δεν φοράτε πλέον ή ένα ζεστό πιάτο φαγητό θα είναι ένα τεράστιο δώρο για αυτούς τους συνανθρώπους μας.

    Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να τα περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα και μην αφήσετε τις μέρες να κυλούν χωρίς ουσία!!!!

  

Σχόλια