7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


Πόσο σημαντικές είναι οι φωτογραφίες με τα παιδιά μας, αλλά δεν έχουμε πάντα τα χρήματα ή το χρόνο για να πάμε σε ένα φωτογράφο. Και στις μέρες μας οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουν καλές κάμερες, αλλά και κινητά τηλέφωνα που κάνουν μια καλή δουλειά επίσης.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε τη δική σας "μίνι" φωτογράφηση με τα παιδιά σας.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας έχουν φάει, έχουν κοιμηθεί και δεν θα γκρινιάζουν στην προσπάθειά σας να τραβήξετε ορισμένες φωτογραφίες μαζί τους.
2. Βγάλτε φωτογραφίες παίζοντας κρυφτό ή με το αγαπημένο τους παιχνίδι.
3. Έχετε σνακ έτοιμα - αν αρχίσουν να κουράζονται ένα γλύκισμα σίγουρα θα τα απασχολήσει και θα σας χαρίσουν ένα χαμόγελο.
4. Τραβήξτε φωτογραφίες στο φυσικό φως-που μπαίνει από το παράθυρο ή σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
5. Βάλτε κι άλλους να συμμετάσχουν στη φωτογράφιση και κάντε τη διαδικασία πιο διασκεδαστική.
6. Πριν ξεκινήσετε τη φωτογράφιση, φτιάξτε τις ρυθμίσεις της κάμεράς σας. Δεν θέλετε να χάσετε τη "στιγμή" κάνοντας διαλείμματα για να ρυθμίσετε τα εφέ της φωτογραφικής μηχανής ή προσπαθώντας να απελευθερώσετε τη κάρτα μνήμης.
7. Επωφεληθείτε από τις ειλικρινείς φωτογραφίες με τα παιδιά σας και τις φυσικές αντιδράσεις τους. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα το αποτέλεσμα!

Σχόλια