ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ


Οι πιο όμορφες στιγμές του Καλοκαιριού είναι αυτές που όλη η οικογένεια καταφεύγει στη παραλία, για να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να απολαύσει ξέγνοιαστο μπάνιο.
Τι γίνεται όμως όταν αντί για μια απολαυστική μέρα δίπλα στη θάλασσα καταλήγουμε να έχουμε γκρίνια για πράγματα που ξεχάσαμε ή να ξεφεύγουμε από τον προϋπολογισμό των εξόδων μας;
Για να αποφύγουμε όλες αυτές τις δυσάρεστες στιγμές έχουμε φτιάξει μια λίστα με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια όμορφη μέρα στη παραλία για όλη την οικογένεια.

Επιλέξτε τη σωστή ώρα για να πάτε στη παραλία

Καλύτερα προτιμήστε να πάτε στη θάλασσα από νωρίς ώστε να βρείτε μια καλή θέση στη παραλία

Ενημερωθείτε για την παραλία

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε εάν η παραλία που θα επισκεφθείτε διαθέτει ναυαγοσώστη, αν έχει ρηχά νερά(κάτι που προτιμούμε κυρίως για τα παιδιά) και αν είναι οργανωμένη, διαφορετικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο εξοπλισμό(ψάθες, ομπρέλα κλπ)

Σχεδιάστε το γεύμα σας

Ετοιμάστε μικρά σνακ για την παραλία όπως τοστ, σάντουιτς, αραβική πίτα και πάρτε μαζί ένα ψυγειάκι με άφθονο νερό, χυμούς και φρούτα.

Ετοιμάστε τη τσάντα παραλίας

Βάλτε μέσα όσα θα είναι χρήσιμα γι' αυτή τη μέρα όπως αντηλιακό, πετσέτες, παπούτσια θαλάσσης, κουβαδάκια και σίγουρα αλοιφή για τα τσιμπήματα.

Το πιο απαραίτητο όμως που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είνα η καλή σας διάθεση να παίξετε και να διασκεδάσετε με τα παιδάκια σας!!

Σχόλια