ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ALL4PARENTS





Σαν σήμερα θυμάμαι πως ξεκινήσαμε όλο αυτό. Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα καλοκαιριού και εγώ μαζί με την φίλη μου Διονυσία είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε για έναν καφέ προκειμένου να συζητήσουμε για τα νέα μας. Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές βρεφοκόμου και κοινωνικού λειτουργού αντίστοιχα, ξεκινήσαμε μια μεγάλη συζήτηση για ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη, τη φροντίδα και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πάνω λοιπόν στην κουβέντα και έχοντας αναλύσει πολλά διαφορετικά θέματα, κάναμε ταυτόχρονα την ίδια σκέψη. Ποιά είναι αυτή; Να δημιουργήσουμε ένα δικό μας blog και μέσα σε αυτό να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας για θέματα που αφορούν κυρίως τους γονείς. 

Σκοπός του blog θα ήταν η συνεχής και σωστή ενημέρωση των γονέων γύρω από ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους με τα παιδιά. 

Έτσι λοιπόν φτιάχτηκε, το ΑΙΙ4parents που οι περισσότεροι από εσάς το αγκάλιασαν και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. 

Για όλους εσάς όμως που μας μαθαίνετε τώρα, θα χαρούμε πολύ να μας γνωρίσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας.

Σχόλια